RABATTAVTALE TIL KLASSISKE OG VETERANBILKLUBBER

 

Info om rabatt for de som ikke har tilgang til en:

Vi vil gjerne støtte dere som støtter bilkulturen i Danmark. Derfor kan vi tilby klassiske og veteranbilklubber rabatt hos oss. Det gjør at medlemmer av disse klubbene kan kjøpe billige reservedeler til både deres klassiske bil, men også til hverdagsbilen. Rabattavtalen vi tilbyr vil gi medlemmene dine rabatt på varene våre. Selvfølgelig varierer dette avhengig av hvilke produktgrupper vi snakker om, hvor vanlige slitedeler som bremser, etc. er noe av det mest rabatterte. Det kan også være elementer som ikke er nedsatte, men det er ikke mange av dem.
Det er ikke noe som koster klubben din noe annet enn at du selvfølgelig må ha spredt meldingen til medlemmene dine om at de har mulighet til å bruke avtalen, og den kan brukes både når du bestiller online og går på butikken.

Classic Parts Passion lagerfører et bredt spekter av reservedeler til f.eks. Tyske bilmerker, og hvis vi ikke har det i vårt 10.000 kvm lager, får vi det. Vi har tilgang til reservedeler til nesten alle biler.
Det som antagelig er mest interessant for klassiske og veteranbilklubber er at vi er et datterselskap av JP Group, og derfor en av verdens ledende innen klassiske reservedeler til klassiske Volkswagen, Porsche og Volvo.

Rent praktisk vil vi opprette en konto for klubben din som det vil bli oppgitt en rabatt på. Ved å sende oss en e-post på info@classicpartspassion.com, vil medlemmene dine motta en personlig innlogging på classicpartspassion.co.no, der de kan logge inn og se prisene og bestillingen.
Hvis du ikke har mye å bestille på nettet, er du velkommen i butikken eller på telefon. Medlemmene dine er velkomne til å kjøpe for venner, bekjente, naboer, kolleger osv., Så lenge at det er medlemmene dine som er på bestillingen hvis de bestiller online eller det er dem som kjøper i butikken.

Vi tilbyr ikke rabatter til nettmiljøer som Facebook-grupper, fora osv. så ut som. Klubben din må være en fysisk klubb som møter og har kontroll over medlemmene sine via f.eks. medlemsnummer. Hvis du er medlem av en klubb som ennå ikke har en avtale og tror det er noe for deg, kan du kontakte styret ditt og få dem på e-post med litt info om klubben. La oss ta det derfra.

Slik kommer du i gang med å bruke klubbavtalen din hvis klubben din allerede har en:

Hvis klubben din har en rabattavtale du vil bruke, send oss ​​en e-post til info@classicpartspassion.com med første gang du vil bruke den:

- Navn
- Adresse
- Post kode
- Telefonnummer
- Epostadresse
- Hvilken klubb du er medlem av
- Ditt medlemsnummer

Så oppretter vi en personlig konto for deg der du får klubbrabatten.
Denne kontoen er din private konto og vil bli fylt ut med informasjonen din. Akkurat som varene du legger i handlekurven forblir stående, selv om du logger deg ut, har du muligheten til å fullføre bestillingen din flere ganger om nødvendig.

Vi sjekker jevnlig de som er opprettet med rabatt i forhold til medlemslister vi får utdelt fra bilklubbene, hvis navnet ditt ikke er på listen blir rabatten fjernet fra kontoen uten varsel. Det er ikke mulig å få rabatt med tilbakevirkende kraft, selv om du var medlem av en klubb på kjøpstidspunktet.

Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte oss.

Deler
Deler
Deler
ATE
CPP
FAG
HJS
INA
JWL
LUK
OJD
SSI
TMI
TRW