STORT UTVALG AV RESERVEDELER OG TILBEHØR TIL BILEN DIN

Classic Parts Passion er din leverandør av bildeler i hele Norge. Vi har et stort utvalg av reservedeler til alle de kjente bilmerkene fra mange forskjellige årganger.

Classic Parts Passion ligger i Viborg og startet tilbake i 2018. 

Vi har bildeler til 43 forskjellige bilmerker, så det er en god sjanse for at vi har billige reservedeler til akkurat din bil. Vi har reservedeler for bilmerke:

Audi, VW, Porsche, Ford, Opel, Skoda, Seat, Renault, Volvo, Toyota, BMW, Peugeot og mange flere. 

I vår nettbutikk finner du også et bredt spekter av forskjellige typer tilbehør til bilen din. Du kan finne ulike typer bilpleie, elektriske deler, utstyr, undervogner og hjul, retro-tilbehør og olje, tilsetningsstoffer og kjemi. Vi har tilbehør til mange forskjellige bilmerker. Se hele utvalget vårt her på siden. Hvis vi ikke har reservedeler du leter etter, kan vi levere dem til deg til konkurransedyktige priser. Vi tilbyr reservedeler til alle bilmerker.

Vi ønsker å tilby den beste servicen til kundene våre, og vi sender derfor alltid varene våre raskt etter at ordren er fullført. 

EXPEDISJONSPERSONAL

Vi er 3 bransjetrente ansatte som er spesialister i VAG, Porsche og Volvo, men selvfølgelig også med god generell kunnskap om alle bilmerkene vi har.

Ricky Jacobsen
Email: rja@hovwdiaudi.dk
Phone: 87 27 10 34
Troels Mørch Johnsen
Email: tmj@hovwdiaudi.dk
Phone: 87 27 10 32
Deler
Deler
Deler
ATE
CPP
FAG
HJS
INA
JWL
LUK
OJD
SSI
TMI
TRW