CLASSIC PARTS PASSION NYHETSBREV

Registrer deg for Classic Parts Passions nyhetsbrev og hold deg oppdatert på aktuelle produktnyheter og tilbud, spesielle rabatter og spennende arrangementer. Når du registrerer deg for nyhetsbrevet, kan du indikere om du er interessert i produktnyheter for VW Classic, Porsche Classic, Volvo Classic og / eller nyere biler for å skreddersy nyhetsbrevet.

Ved å registrere deg for et nyhetsbrev, samtykker du til at vi må oppbevare e-postadressen din i vårt postsystem. Vi bruker selvfølgelig ikke informasjonen din til annet enn å sende nyheter og annen informasjon fra Classic Parts Passion og behandle den konfidensiell. Du kan når som helst avslutte abonnementet på nyhetsbrevet ved å klikke på koblingen "melde deg ut" nederst i hvert nyhetsbrev eller ved å kontakte oss på info@hovwdiaudi.dk.

Klikk her for å registrere deg

 

PRODUKTNYHETER

Hos Hovwdiaudi lanserer vi kontinuerlig produktnyheter i vår nettbutikk. Du finner en oversikt over våre nyeste produkter her. Hvis du har spørsmål om produktnyhetene våre, kan du gjerne kontakte oss på +45 71 99 71 88, eller sende oss en e-post på info@classicpartspassion.com

Deler
Deler
Deler
ATE
CPP
FAG
HJS
INA
JWL
LUK
OJD
SSI
TMI
TRW