Reservedeler Volvo

Volvo er en svensk produsent av luksusbiler og et datterselskap av Geely. De produserer sedans, sports utility vehicles og stasjonsvogner. Det ble funnet i 1927 som et datterselskap av SKF i Göteborg, Sverige. I 1935 solgte SKF mesteparten av selskapets aksjer. Siden 1999 er AB Volvo og Volvo Cars uavhengige når Volvo Cars ble solgt til Ford Motor Company. Det var hovedsakelig eid av Geely Holding-konsernet. Volvo-logoen er delt mellom AB Volvo og Volvo Cars.

De viktigste målmarkedet for Volvo Cars er Sverige, USA, Europa og Kina. Hovedformålet med selskapet er å sikre kundens sikkerhet. Volvo OV 4 ble den første bilen introdusert i 1927. For å tilpasse seg den svenske veien ble det opprettet nye konvertibler og lukkede topper. I 1944 ble PV444, den minste Volvo, introdusert og ble den primære produksjonsvognen i 1947. I 1963 ble den første fabrikken utenfor Sverige åpnet i Canada. I 1964 ble det åpnet en annen plan i Sverige, som i dag er den største. I 1989 ble det åpnet et annet anlegg i Sverige med et joint venture mellom Pininfarina Sverige AB og Volvo Car Corporation på grunn av usikkerheten om merkevarens overlevelse på grunn av størrelsen på konsernsjefen i det øyeblikket.

I 1993 ble en samarbeidsavtale med Renault stoppet av Volvos aksjonærer. På 1970-tallet fikk Volvo en personbil fra DAF og markedsført som Volvo. Bilen ble den bestselgende bilen i tiåret i Storbritannia med ca 110.000 biler solgt eksklusivt i 1986. Dermed ble konkurrentene som kom inn på markedet, en alvorlig hindring for Volvo, og de mistet en betydelig markedsandel, som aldri ble fullstendig restaurert. . I 2000 solgte Volvo sine produksjonsanlegg til Ford for 6,45 milliarder dollar og kjøpte 5% aksjer fra Mitsubishi Motors. I 2001 solgte Volvo den aksjen de kjøpte tilbake til Mitsubishi Heavy Industries. Volvo selger ikke godt selv etter å ha introdusert flere modeller gjennom årene, og til og med resulterte i tap for Ford, men de bestemte seg for å holde markeringen. Men de endret produksjonsstrategien, og nye luksusbiler ble introdusert. I 2010 overtok Zhejiang Geely Holding Group Volvo for 1,5 milliarder dollar, en pris som var mye lavere enn originalen krevde 6 milliarder dollar fra Ford, men ble fortsatt det største anskaffelsen i utlandet fra en kinesisk automaker. I 2016 var litt mer enn 60% av selskapets ansatte bosatt i Sverige. Ledelsen ble endret og produksjonen av mindre motorer på 3 og 4 sylindere har begynt. En ny plattform ble designet og 90-serien ble introdusert. Salget har økt enormt med ca. 50%. Mer enn en halv million biler ble solgt i 2015, den viktigste registreringen i Volvos hele historie.

I 2019 forventes det at Volvo vil være den første bilprodusenten for å forbli i produksjon av bare elektriske og hybridbiler. I 2016 ble Uber og Volvo enige om å jobbe sammen for å utvikle selvgående kjøretøy. I 2017 annonserte Uber at de ville kjøpe rundt 24.000 av disse bilene i de følgende årene, og Care by Volvo ble introdusert. Det er et abonnement som gjør at du kan få Volvo XC40 en månedlig avgift, som inkluderer vedlikehold og forsikring. Det tilbys i USA, Storbritannia, Tyskland og Italia.

I 1944 ble trepunkts sikkerhetsbelte og laminert glass satt i PV-modellen og tilpasset alle modeller siden 1959. Det ble også tilbudt gratis til andre produsenter. I 1964 ble et bakovervendt sete for barn introdusert. I 1994 var Volvo den første som introduserte sideairbags og begynte å installere dem på følgende modeller. I 1998 ble en hovedbeskyttelsesairbag gjort det samme. Basert på analyse ble denne posen annonsert for å redusere risikoen for hjerneskade med 55% og fra dødsfall med 40%. For å sikre enda større sikkerhet, blir WHIPS også introdusert. Siden 2004 har alle kjøretøyer integrert kamera for å gjøre det blinde punkt mer synlig. Sensorer mot tyveri ble satt inn og ACC. Volvos S80 ble en av de sikreste bilene i henhold til IIHS. Mange modeller som XC60, S80, C30, XC60 og XC90 hadde fått Top Safety Picks-etiketten i de relevante tester med noen av dem, for eksempel S60, XC90, S80 og XC60 vurdert med pluss. Alle testede modellene ble gitt fem stjerner for sikkerhet, og de fra andre generasjon hadde oppnådd de beste resultatene blant alle bilene som noensinne ble testet av EuroNCAP.

Engelsk nettsted: Classic parts Volvo
Tysk side: Classic Teile Volvo
Fransk side: Classic pièces détachées Volvo
Dansk side: Classic reservedele Volvo

Bildeler Volvo

Tilbehør Volvo
Deler Klimaanlegg Volvo
Deler Bremser Volvo
Deler Kabler Volvo
Deler Chassis Volvo
Deler Kjøling Volvo
Deler Motor Volvo
Deler Eksos Volvo
Filtre Volvo
Deler Girkasse Volvo
Hydraulikk Volvo
Interiør Volvo
Belysning Volvo
Reléer Volvo
Suspensjon Volvo
Transmisjon Volvo


Classic parts Volvo

Modeller

Reservedeler Volvo 66
Reservedeler Volvo Duett
Reservedeler Volvo P1800
Reservedeler Volvo P1800ES
Reservedeler Volvo P1800E
Reservedeler Volvo P1800E
Reservedeler Volvo Amazon P120
Reservedeler Volvo Amazon P1200
Reservedeler Volvo Amazon P121
Reservedeler Volvo Amazon P122
Reservedeler Volvo Amazon P130
Reservedeler Volvo Amazon P220
Reservedeler Volvo PV444
Reservedeler Volvo PV445
Reservedeler Volvo PV445 Duett
Reservedeler Volvo PV544
Reservedeler Volvo 140
Reservedeler Volvo 142
Reservedeler Volvo 144
Reservedeler Volvo 145
Reservedeler Volvo 164
Reservedeler Volvo 200
Reservedeler Volvo 240
Reservedeler Volvo 242
Reservedeler Volvo 244
Reservedeler Volvo 245
Reservedeler Volvo 260
Reservedeler Volvo 300
Reservedeler Volvo 340
Reservedeler Volvo 360
Reservedeler Volvo 400
Reservedeler Volvo 440
Reservedeler Volvo 460
Reservedeler Volvo 480
Reservedeler Volvo 700
Reservedeler Volvo 740
Reservedeler Volvo 760
Reservedeler Volvo 780
Reservedeler Volvo 850
Reservedeler Volvo 900
Reservedeler Volvo 940
Reservedeler Volvo 960

Produkter / produktgrupper:

Klimaanlegg - Aksler - Bakluke Hengsler - Bakluke - Viftemotor - Bremse - Bremse - Bremseklosser - Bremser - Bremserørssæt - Bremseskiver - Bremseslanger - Brake trommer - drivstoffilter - Chassis - Cylinder Block - Shaft - Dører - Elektriske deler - Fat Capsule - Filter - Flex - Front Hjelm - Girkasse - girkasse - Generator - Grill - Hjelm Håndtak - hjul - Aksler - Hjulsylinder sylinder - Hjulkapsel - bearing - Horn - Master bremsesylinder - Hydraulisk filter - Handbrake kabel - Håndbrems brems  - instrumenter - Interior - Kabler - Forgasser - Katalysator - Clutch - Clutch Cable - Bumper - Kontakter - Radiator hette kabel - kjølesystem - Kjøling - Luftfilter filter - Motor - Hood - Motoroppheng - matter - Oljeprodukter - Oljefilter - Pakninger - Pedaler - pollenfilter - Belter - Sensor - Sete - Fuse box - skarer Ring medlemmer - Screen - Takluke - Accelerator kabel - Speil - Sport eksos - Vask - Starter - distributør - Styring - sjokk æmper - Setejustering Cable - Timing belt - Tank cap - Temperatursensor - Cylinder Head - Transmission - Trykkregulator - Turbo - Ignition Switch - Tenn Cable - Spark Plug - Eksos - Eksosanlegg - Chassis - Hot Box - Oppvarming styreskap - Vinduesoprul - Vindu Kit - Vindus Støping - svisker

{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{basket.FormattedProductsTotal}}