Mercedes Benz

Mercedes-Benz er et tysk bilmerke som produserer luksusbiler, lastebiler, busser og busser. I 2018 var det verdens største selskap for å selge premiumbiler. Omtrent 2,3 millioner biler har blitt solgt. Selskapet ble grunnlagt 28. juni 1926 av Karl Benz, men ble først produsert i 1886 og annonsert i 1901 av DMG. Navngitt etter datteren til Emil Jellinek, Mercedes Jellinek. Emil Jellinek opprettet logoen og ble fremmet bare av de rikeste menneskene i huset hans. Noen av hans klienter var Rockefeller, Taylor, Morgan og Rothschild-familien. Som navnet Mercedes ble tatt Mercedes-Benz ble i stedet produsert i 1926. I 1930-tallet ble 770-modellen produsert som var populær i nazistiden. Det er en modell som ble utgitt på den tiden med kollisett vindrute og drevet av Adolf Hitler. Mercedes-Benz har publisert flere Popemobiles. Mercedes-Benz ble grunnlag for senere produksjon på andre kjøretøy som sørget for større sikkerhet. Om lag 45 000 slaver ble brukt i 1944 i Daimler's-Benz-anleggene. Mercedes-Benz er en del av Daimler AG-selskapet og inkluderer også produksjon av intelligente biler. Mercedes-AMG ble i hovedsak Mercedes-Benz eid divisjon i 1999. Maybach ble avsluttet på grunn av lavt salg i 2013 og ble en del av Mercedes-Benz, og ble en del av Mercedes. Det forventes at biler med fullt elektriske batterier vil bli solgt i Kina under merkenavnet, opprettet mellom Daimler og BYD Auto. Mercedes er også produsert i Asia, Storbritannia, USA, Thailand, Tyrkia, Sør-Afrika, Spania, Sør-Korea, Nigeria, Serbia, Russland, Iran, Mexico, Malaysia, Jordan, Indonesia, Finland, India, Ungarn, Kina, Canada, Egypt, Colombia, Argentina, Bosnia-Hercegovina, Australia, Algerie, Østerrike og Brasil. I løpet av 1990-tallet og 2000-tallet led selskapets omdømme, men da gjenopprettes det igjen i 2005. I 2007 flyttet det fra 25. til 5. for kvalitet. I 2008 tok selskapet fjerdeplass og mottok Platinum Plant Quality for sitt samleanlegg i Tyskland. Det ble også rangert over pålitelighetsgjenomsnittet i 2011. Modeller produsert så langt inkluderer: A, B, C, E, S, SLC, GLA, GLC, GLE, GLS, R, V og X. Modellene er angitt med bokstaven G, K, S, R, L, T, D, E eller C, avhengig av type motor og kroppsstil og små bokstaver for å indikere trimnivået. De produserer også elektriske biler og deltar i løp og Formel 1. De bygget også den første roboten bilen på 1980-tallet som kunne nå opptil 175 km i timen. I 2015 ble en selvstyrt elektrisk vare innført med navnet Vision Tokyo. Jeg er sponsor av det tyske nasjonale fotballaget, inkludert VfB Stuttgart og Mercedes-Benz Stadium.

Mercedes-Benz har mange oppfinnelser bak det, senere brakt til andre maskiner og brukt i dag. Forbrenningsmotoren ble først utviklet av Maybach, Daimler og Benz i 1886. Honeycomb-radiatoren og den flytende forgasser er andre oppfinnelser bak merket. I 1924 ble den første bilen med bremser oppfunnet på alle fire hjul. I 1951 ble sikkerhetscellen fra Mercedes-Benz igjen opprettet. I 1981 ble det for første gang satt pretensioners til klasse S-sikkerhetsbeltene innført. I 2003 ble den første syv-trinns automatgiringen lansert under navnet 7G-Tronic. Men Mercedes-Benz ønsket å forbedre bilindustrien og til og med gi dem konkurrenter. De er også de første som introduserer Pre-Safe-systemet. I 2007 ble selskapet tildelt Safety Award. I 1936 ble den første dieseldrevne maskinen designet.

Flere kjente personer har deltatt i utviklingen av selskapet, som Ferdinand Porsche, Lewis Hamilton, Nico Rosberg, Michael Schumacher og andre, hvorav mange er interessert i selskapet fra tidlig alder og har bidratt med deltakelse i samlinger, utvikling av deler og andre.

I 2006 og 2007 var selskapet produsent med de verste utslippene, og i 2008 hadde selskapet igjen de verste CO2-utslippene fra alle de store europeiske produsentene som oppnådde 14. av 14 deltakere. Imidlertid gjenvunnet han sitt rykte i 2018 ved å vinne Astma og Allergy Friendly sertifikatet.

Deler
Deler
Deler
ATE
CPP
FAG
HJS
INA
JWL
LUK
OJD
SSI
TMI
TRW