Om oss

 

Classic Parts Passion A / S er et 100 prosent dansk selskap som distribuerer høykvalitets reservedeler og tilbehør til Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Volkswagen og Volvo klassiske biler gjennom vår nettbutikk.

Vi handler kjente merkevarer, som AC Hydraulic, ATE, Beru, Boge, Bosch, Brembo, Brosol, Classic Line, Cofap, Dansk, DNI, Elring, FAG, Gates, Gemo, Hella, HJS, INA, Jopex, JP Group, JWL, KS, Lemförder , Liqui Moly, LUK, Mahle, Moog, Nissens, Optibelt, Osvat, Pagid, Reinz, SACHS, SSI, Triscan, TRW, Valeo, VDO, VEWIB, og Zimmermann.

Vi tilbyr rask levering av f.eks. GLS, DHL og UPS og leverer over hele verden til privatkunder, verksteder, klassiske klubber og forhandlere.

Vårt fokus er på høykvalitets reservedeler og tilbehør, utmerket service, fleksibilitet, kundetilfredshet. Vi går alltid den ekstra kilometeren, og er dedikerte leverandør av klassiske reservedeler og tilbehør, fordi vi deler lidenskapen for klassiske biler med våre kunder.

Med Classic Parts Passion har du en pålitelig leverandør og partner for høykvalitets reservedeler og tilbehør til ditt klassiske kjøretøy.

Vi vet at en klassisk bil er mer enn bare en bil! Det er en livsstil!

Selskabet

Classic Parts Passion A/S er grunnlagt av Morten Vammen, som har mer enn 15 års erfaring innen bilindustrien. Hovedkontoret vårt ligger i Viborg, Danmark, hvor vi har mer enn 400 m2 kontor og lager. Vi lanserte vår nettbutikk med høykvalitets reservedeler og tilbehør til Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Volkswagen og Volvo klassiske biler 18. mars 2019.

 

Classic Parts Passion A/S
CEO: Morten Vammen

Sct. Leonis Gade 5
8800 Viborg
Denmark

E-post: info@classicpartspassion.com
Telefon: +45 71 99 71 88

MVA-nummer: DK 40027092

Informasjon om online tvisteløsning (ODR)

For online tvisteløsning (ODR) tilbyr EU-kommisjonen en europeisk plattform som finnes på https://ec.europa.eu/consumers/odr.Classic Parts Passion er verken klar eller forpliktet til å delta i tvisteløsning videreføring av ethvert forbruker voldgiftsnemnd.

 

Tredjeparts nettsteder og hyperkoblinger

Nettstedet vårt inneholder lenker til tredjeparts nettsteder og hyperkoblinger. Vi er ikke ansvarlig for personvernreglene, praksis og / eller innholdet på disse nettstedene. Bruken av dem er på egen risiko.

 

CPP DMS

Dataene som vises her, spesielt den komplette databasen for alle våre reservedeler og tilbehør til klassiske kjøretøy, kan ikke kopieres. Det er strengt forbudt å duplisere dataene og databasen og distribuere de samme, og / eller instruere tredjeparter om å delta i slike aktiviteter, uten forhåndsgodkjenning fra Classic Parts Passion. All bruk av innhold på en måte som ikke er uttrykkelig autorisert utgjør brudd på opphavsretten og krenkere vil bli tiltalt.