Frakt og levering

 

Leveringskostnader

Leveringskostnadene for levering til Norge er NOK 210 per bestilling.

For levering utenfor EU kan varene belastes skatter. Classic Parts Passion er ikke ansvarlig for disse avgiftene. Derfor anbefales du å undersøke mulige siktelser som kan pålegges før du legger inn og bekrefter bestillingen din. Unnlatelse av å betale importtoll / avgifter av mottakeren når forsendelsen ankommer bestemmelsesstedet, kan føre til at ordren blir ødelagt av tollmyndighetene eller returnert til oss, noe som ikke gir opphav til refusjon eller annen kompensasjon fra Classic Parts Passion.

Maksimal vekt per pakke er 50 kg, og maksimale dimensjoner er lengde + omkrets = maks 300 cm og / eller maks 200 cm i lengde. Større deler blir sendt som en spesiell forsendelse, og lengre leveringstid kan forekomme.

Når du bestiller en arbeidsdag før kl. 12.00, er pakningstid 1-3 dager. Noen deler kan ha lengre leveringstid eller produksjonstid, men i dette tilfellet vil det bli nevnt på produktene på nettbutikken.

 

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering til Norge for bestillinger på totalt NOK 2000 eller mer.

 

Leveringstid

Total leveringstid for bestillinger som legges ut en arbeidsdag før kl, er 3-8 virkedager med mindre annet er angitt.

Hvis leveringstiden er 4-10 dager, betyr dette at varen ikke er på lager og må bestilles fra vår leverandør, som vi vanligvis mottar innen 4-10 virkedager. For noen ordrer for varer med en leveringstid på 4-10 dager, kan det hende vi må endre prisen eller slette ordren, da vi kanskje ikke kan få varen.